Tartalom

Saját vélemény zenéről, filmről, könyvről, utazásról és minden ami közbejön.

Olvasói vélemény

Szavazás
Melyik stílus áll hozzátok a legközelebb?

black
gothic/symphonic
folk/pagan/epic
(melodic) death
thrash
core
doom
heavy/power

Helyzetjelentés

2011.03.02. 21:11 :: Swamplord

Biztosan észrevettétek, hogy újabban jelentősen megritkultak a bejegyzések, ezért szeretnék most egy kis körképet adni a pillanatnyi helyzetről.

A blog természetesen menni fog tovább, az utóbbi hetek ritka termése csupán ideiglenes állapot, elsősorban a váratlanul megsűrűsödött tennivalók miatt. A magánéleti események viszont ezúttal kivételesen pozitívak, szóval lehet gyújtani az örömtüzeket... :) Ennek részleteiről majd később.

Ami a tartalom szempontjából fontos, hogy meglepően könnyen sikerült nyélbeütni a Sole Method interjút, ami mindenképpen a következő bejegyzés lesz majd, egyelőre várok a válaszokra, melyek minden bizonnyal napokon belül meg is érkeznek - csekkolom is 2 percenként az e-mailjeimet. :) Facebook-on a közelebbi ismerősök már tudhatnak róla, hogy 22 kérdéssel bombáztam a banda frontemberét Peter Fritz-et, szóval egy igencsak combos, részletes interjúra lehet számítani - remélhetőleg a válaszok is kellően terjedelmes és hasonlóan részletekbe menő formában érkeznek majd. Egyébként már további interjú alanyok is vannak a tarsolyomban, ám ezek kiléte egyelőre maradjon meglepetés.

Zenei téren megintcsak olyan boldog időszak koszöntött ránk, mikor jobbnál-jobb lemezek jelennek meg, és koncertek terén sem szenvedünk majd hiányt, szóval mostanában inkább zenés jellegű posztok várhatóak majd tőlem, ami az eddigi statisztikákat elnézve, egész jó népszerűségnek örvend.

Apropó statisztikák. Örömmel láttam, hogy ha nem is sokan, de most, a frissítés nélküli holtidőben is böngészgetitek az oldalt néhányan, úgyhogy továbbra is nézzetek fel néha az SS-re - hamarosan újult erővel és legfőképpen egy király Sole Method interjúval jövök, aztán közvetlenül utána megverjük nézettségben a Blabbermouth-ot és átvesszük a világuralmat! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://swampofslaughter.blog.hu/api/trackback/id/tr762705532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása